loodgietersbedrijf.org

Contact opnemen

Offertes aanvragen

Lekdetectie

De oorzaak van lekkage kan lastig te vinden zijn, maar toch is het zaak dat een lek tijdig wordt verholpen, omdat het anders grote problemen kan opleveren. Gelukkig hebben de experts van Loodgietersbedrijf.org de juiste apparatuur tot hun beschikking om zelfs de kleinste lekken op te sporen. Dit scheelt je niet alleen veel problemen, maar ook nog eens veel geld. Twijfel dus niet bij een vermoeden van lekkage en neem gerust contact op met onze vakmensen voor het uitvoeren van lekdetectie.

 

Problemen als resultaat van lekkage zijn onder andere:

 

  • Schimmel
  • Houtrot
  • Waterschade aan meubels of apparatuur
  • Muffe geuren
  • Verlies van waterdruk
  • Hoge waterrekening

Lekdetectie ziet wat het oog niet ziet

Het kleinste lek kan al tot problemen leiden en wanneer zo’n lek wordt opgemerkt is het vaak al te laat. Gelukkig weten onze specialisten waar ze op moeten letten wanneer ze zoeken naar lekkages. Een visuele inspectie kan soms genoeg zijn om een lekkage te ontdekken. De loodgieters aangesloten bij ons landelijke netwerk hebben veel ervaring met lekken en kunnen vaak aan subtiele details zien of er een lek aanwezig is.

 

Het is echter niet altijd heel duidelijk te zien, terwijl er wel degelijk een lekkage aanwezig kan zijn. In dit geval kan er gebruik gemaakt worden van lekdetectie. Onze specialisten gebruiken speciale lekdetectie apparatuur om zo het kleinste lek op te sporen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van een infraroodmeter die verschillen in temperatuur waarneemt. Op deze manier kunnen er lekken gevonden worden die met het blote oog niet of nauwelijks te zien zijn.

Geen verspilling meer met lekdetectie

Zelfs als lekkage geen schade veroorzaakt is het wenselijk om het lek te dichten. Iets kleins als een lekkende kraan kan na enige tijd behoorlijk veel geld gaan kosten. Onze loodgieters kunnen drukverschillen meten door middel van speciale apparatuur, waardoor een opening zo gevonden is. Op deze manier kan een lekdetectie je uiteindelijk vele euro’s besparen!

 

Lekdetectie: een kleine moeite, een groot gemak

 

Het laten uitvoeren van een lekdetectie is een kleine moeite voor de experts van Loodgietersbedrijf.org en het biedt je zekerheid bij vermoedens over lekkage. De voordelen van een lekdetectie zijn onder andere:

 

  • Geen schade meer aan je huis door onopgemerkte lekkage
  • Geen hoge waterrekening meer door verspilling
  • Geen nare geurtjes meer door water en schimmel

 

Onze specialisten helpen je graag met het onderzoeken van je waterleiding, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan door gemiste lekkages. Neem vrijblijvend contact met ons op voor lekdetectie en andere aanverwante zaken. Wij helpen je graag.

Loodgietersbedrijf.org