loodgietersbedrijf.org

Contact opnemen

Offertes aanvragen

Gasinstallaties

Ruik je gas in of om jouw woning? Dan is het mogelijk dat er sprake is van een gaslek. Maar wees gerust, er is geen reden tot paniek: Loodgietersbedrijf.org is gespecialiseerd in gasinstallaties en het verhelpen van allerlei problemen met gas. Neem daarom gerust contact op als er klussen zijn inzake je gasinstallatie en schakel één van onze vakmannen in.

 

Het is verstandig om zelf meteen actie te ondernemen bij een gaslek, zodat er geen direct gevaar meer is. Wat je dan moet doen is:

 

  • Sluit de hoofdkraan
  • Open deuren en ramen
  • Vermijd vuur of vonkvorming
  • Schakel geen elektrische verlichting of toestellen in of uit

 

Heb je deze stappen doorgenomen, dan is het tijd om contact met ons netwerk van bedreven loodgieters op te nemen. Voor het repareren van gaslekken en voor andere problemen rondom jouw gasinstallatie staan wij voor je klaar!

Het belang van een goede gasinstallatie

Gas wordt voornamelijk gebruikt voor het verwarmen van water, maar het is ook van belang voor het verwarmen van je woning. Dit kost veel energie en gas levert vaak de grootste bijdrage aan je energierekening. Het is dus verstandig om te investeren in een betrouwbare, zuinige gasinstallatie.

 

Zo ben je niet alleen verzekerd van voldoende gas, je betaalt bovendien aanzienlijk minder voor je energie. De vakmensen uit ons loodgietersnetwerk geven je graag advies over de best passende gasinstallatie voor jou.

gasinstallatie

Waarom Loodgietersbedrijf.org?

Als huiseigenaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van gasinstallaties in jouw woning. Het is daarom ook geen overbodige luxe om af en toe controles of onderhoudswerkzaamheden aan je installatie uit te laten voeren. Loodgietersbedrijf.org neemt de verantwoordelijkheid om jouw gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften aan te leggen. Onze vakmannen hebben verstand van zaken en weten welke eisen en normen van belang zijn bij het aanleggen van gasinstallaties.

Het is bij ons ook mogelijk om regelmatige controles uit te laten voeren. Dit, en andere afspraken, kunnen worden opgenomen in een onderhoudscontract.

 

Jouw gasinstallaties worden dan jaarlijks schoongemaakt en onze vakmannen controleren deze meteen op eventuele defecten. Ook controleert de installateur of het toestel voldoende lucht krijgt. De bij ons aangesloten loodgieters verzorgen het ontwerpen, berekenen en aanleggen van nieuwe gasinstallaties. Daarnaast is het mogelijk om je bestaande gasinstallatie te laten onderhouden of uitbreiden.

Loodgietersbedrijf.org