loodgietersbedrijf.org

Contact opnemen

Offertes aanvragen

Dakgoten

Een goede dakgoot is onmisbaar voor een waterdicht huis. Zonder de juiste hemelwaterafvoer kan er water op het dak of onder de dakpannen blijven staan, wat vervolgens zorgt voor lekkage. Ook stroomt het water langs de gevel van je huis zonder aanwezigheid van een dakgoot, om daarna het materiaal aan te tasten. Goed functionerende dakgoten kunnen dit soort ellende gelukkig voorkomen.

 

De vakmensen bij Loodgietersbedrijf.org weten precies welk type dakgoten bij je huis passen en zijn zeer bedreven in de installatie ervan. Een lekkend dak of vieze gevel is verleden tijd wanneer onze vakmensen een goede hemelwaterafvoer bij u hebben geïnstalleerd.

Voor ieder een dakgoot naar wens

Een dakgoot kan in vele soorten en maten geïnstalleerd worden. Al onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien erg duurzaam. Oftewel, je kunt weer vele jaren met je dakgoten vooruit! Enkele materialen waaruit een dakgoot vervaardigd kan worden zijn:

 

  • Aluminium

 

Aluminium is een licht metaal en daardoor gemakkelijk te bewerken. Ook kan een aluminium hemelwaterafvoer zonder problemen bevestigd kan worden dankzij het lichte gewicht. Je krijgt overigens ook goede kwaliteit voor een lage prijs, vanwege de eenvoudige bewerking en bevestiging van het materiaal.

 

  • Kunststof

 

De dakgoten van kunststof zijn goed bestand tegen de weersomstandigheden en zijn bovendien goedkoop. Zowel PVC als polyester zijn gemakkelijk in onderhoud en tevens erg duurzaam. Bovendien zijn onderdelen gemakkelijk te vervangen in het geval van beschadiging. Dit maakt kunststof een geschikte keuze voor je dakgoot.

  • Zink

Zink is dankzij de oxidatie of patinalaag goed bestand tegen weer en wind, omdat het metaal als het ware wordt afgesloten. Een zinken hemelwaterafvoer is dus een combinatie van zowel stijl als functionaliteit.

  • Roestvrij staal

Een roestvrij stalen dakgoot mag dan iets meer kosten dan een zinken dakgoot, je ziet de kwaliteit terug in het product. Dakgoten van roestvrij staal zijn uiterst duurzaam, verweren amper en hebben een luxere uitstraling dan zink.

  • Koper

Koper is erg stevig en is uitermate geschikt voor de vervaardiging van dakgoten. Ook heeft het materiaal een geweldige kleur, die tegelijkertijd stijl en luxe uitstraalt. De meerwaarde van je woning stijgt, omdat koper een bijzondere en elegante uitstraling heeft.

De balans tussen vorm en functie

De specialisten van Loodgietersbedrijf.org weten precies hoe ze de stijl van een dakgoot kunnen combineren met functionaliteit. Vraag ons gerust welk materiaal en welke stijl dakgoten het beste passen bij jouw woning. Wij helpen je graag met het ontwerpen en plaatsen van je ideale dakgoten!

Loodgietersbedrijf.org