loodgietersbedrijf.org

Contact opnemen

Offertes aanvragen

Cv installatie

Moet jouw defecte cv installatie gerepareerd worden of ben je op zoek naar een vakman die je cv-ketel op vakkundige wijze weet te installeren? Zoek niet verder! Loodgietersbedrijf.org is jouw redder in nood wat betreft de aanschaf, reparatie en montage van een cv installatie.

 

Cv-ketels

 

De meeste cv-ketels verwarmen water door aardgas te verbranden. Door middel van een pomp wordt het warme water gecirculeerd in het centrale verwarmingssysteem. De cv-ketel is ook aangesloten op een rookgasafvoerkanaal om de rookgassen die vrijkomen af te voeren. Eigenlijk zijn cv-ketels het hart van een geheel verwarmingssysteem. Het is dus handig dat je enige kennis hebt van de onderdelen van een ketel.

  • Een soloketel of conventioneel model verwarmt alleen het water voor de centrale verwarming waardoor er een aparte boiler nodig is voor verwarming en water uit de kraan of douche.
  • Een combiketel bestaat onder andere al uit een boiler en levert een niet onbelangrijke bijdrage aan jouw gemak en ruimtebesparing.

Installatie

Het is van groot belang dat cv-ketels op een veilige wijze worden geïnstalleerd. De vakmannen van Loodgietersbedrijf.org zijn uitermate geschikt voor deze klus. Het is afhankelijk van je woning en de locatie van de cv-ketel hoe de installatie precies verloopt.

 

In ieder geval wordt voor jouw veiligheid het water en gas afgesloten, zodat eventuele ongelukken worden voorkomen. Voor meer adviezen en toepassingsmogelijkheden over cv installatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Aansluitingen

Als je onze vakmannen inschakelt voor de installatie van je cv-ketel is het van belang dat er een aantal aansluitingen aanwezig zijn in de nabijheid van de ketel:

 

  • 1. Een gasaansluiting
  • 2. Een wateraansluiting
  • 3. Een stopcontact

 

Heb je deze aansluitingen? Of mis je er misschien eentje? Laat je overtuigen van het belang van een vakman en schakel een expert van Loodgietersbedrijf.org in. Wij zorgen er met een perfecte cv installatie voor dat je er altijd warmpjes bij zit!

Loodgietersbedrijf.org