loodgietersbedrijf.org

Contact opnemen

Offertes aanvragen

Badkamer verbouwen

Is je badkamer verouderd? Heb je last van lekkages, verkleuringen of beschadigingen, of wil je gewoon eens iets nieuws? Dan wordt het hoog tijd om je badkamer te verbouwen. Dit kan een lastige klus zijn om zelf te doen, maar gelukkig kunnen onze ervaren klusjesmannen je hiermee helpen. Zo heb je snel weer de badkamer die je in jouw huis wenst te hebben.

 

Voordelen badkamer verbouwen

 

Een van de grootste voordelen van een verbouwde badkamer is dat al het sanitair weer piekfijn in orde is. Sanitair dat slecht is onderhouden kan grote problemen met zich meebrengen, zoals lekkage en beschadigingen.

Het verbouwen van de badkamer biedt bovendien de gelegenheid om wat extra’s te installeren, zoals vloerverwarming, een ligbad of een nieuwe douchecabine. Een dergelijke verbouwing kan je badkamer meer luxe en mogelijkheden geven.

Een badkamerverbouwing kan je echter meer opleveren. Niet alleen helpt het verbouwen van de badkamer om al het sanitair in goede conditie te houden, het zorgt er bovendien voor dat de ruimte er aantrekkelijker uitziet en dat de waarde van je woning stijgt. Dit is vooral erg gunstig wanneer je van plan bent je huis te verkopen. Op deze manier betaalt het verbouwen van de badkamer zichzelf weer uit.

Ontwerpen en verbouwen

Nadat je hebt besloten je badkamer te verbouwen gaan onze vakmensen met je om de tafel om je nieuwe badkamer te ontwerpen. Dit is een van de belangrijkste stappen van de hele verbouwing. Je kunt hier de stijl bepalen door te kiezen uit:

  • Soorten tegels
  • Motieven en kleuren
  • Soorten materialen
  • Soorten sanitair
  • Afwerking

Onze klusjesmannen en ontwerpers geven je graag inspiratie, en helpen je verder met de praktische details van je gewenste badkamer.

Leidingen en betegeling

Na het ontwerpen begint het echte werk van de verbouwing: het aanleggen van de leidingen en het plaatsen van de betegeling. De installatie van de leidingen levert het meeste werk op, de betegeling zorgt voor de juiste afwerking van je badkamer. Onze installateurs hebben hier veel ervaring mee, en zullen dan ook zo snel en efficiënt mogelijk te werk gaan. Zo heb je zo min mogelijk last van de werkzaamheden.

In dit stadium van de verbouwing kan extra verwarming, een extra kraan, een ligbad, of overige sanitaire voorzieningen aangelegd worden.

 

Klusjesman bij jou in de buurt

 

Een klusjesman inschakelen die bij jou uit de buurt komt is wel zo gemakkelijk. Je betaalt in dit geval vaak geen tot weinig voorrijkosten, en je kan bovendien snel geholpen worden. Wij bieden een van de grootste netwerken van klusjesmannen in Nederland, dus je vindt snel een klusjesman bij jou in de buurt die geschikt is voor het verbouwen van je badkamer. Vul het contactformulier in op onze website, en laat snel en vakkundig je badkamer verbouwen!

Loodgietersbedrijf.org